KOLTUKTAN KALKMIYOR, NE DEDİĞİNİ BİLMİYOR

CHP’nin Buharkent’te AKP arasında 222 oy farkı olduğunu ifade eden CHP Buharkent İlçe Başkanı Uysal, Millet İttifakı olarak fark attıklarını iddia etti... ''Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı olarak 736 fark attık. Bu sonuçlar yerelde de adayımızın galip geleceğini gösteriyor” diye konuştu.

ADAYIN NİTELİKLERİNİ AÇIKLADI

CHP’nin adayının kim olacağı konusunda henüz isimlerin konuşulmaya başlanmadığını ifade eden Kudret Uysal, adayın niteliklerini ise “Buharkent halkına layık, taleplerini yerine getirecek, halkın sevgisini kazanmış bir adayla çıkacağız” sözleriyle açıkladı.

Uysal, Demokrat Parti'nin Belediye Başkan Adayı, önceki Buharkent Şoförler Odası Başkanı Fatih Yıldırım'ın kendisini CHP'li olarak lanse ettiğini iddia ederek hayretler içinde bıraktı... “Kendisi partiden ihraç edilmiş bir arkadaş. Ben başkalarının adaylığına sadece saygı duyarım. Kendi partimin adayını önümüzdeki süreçte açıklayacağım” dedi.

YILDIRIM TAŞI GEDİĞİNE KOYDU.

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım. sosyal medya hesabından cevap verdi... Yıldırım, ''Buharkent CHP ilçe başkanının açıklamalarını üzülerek okudum. Benim kendimi CHP'li olarak tanıtıp etrafta prim yapmaya çalıştığımı kasteder açıklamalarda bulunmuş... Hiç merak etmesin Buharkent'te herkes kimin ne için mücadele ettiğini gayet iyi biliyor... dedi.''

''Buharkent'te yaşayan her vatandaş gibi kendisini seçimden seçime görmekten çok üzülsek de tüm Buharkent'li hemşerilerimiz gibi kendisi de müsterih olabilir.'' diyen Yıldırım sözlerine şöyle devam etti.

''Bu seçimi oldu bittiye getirmeyeceğiz ve Buharkent'i layık olduğu yönetimle tanıştıracağız... 
Kendisine ve aday çıkarmayı düşündükleri adaya başarılar diler ve varsa adaylarını biran önce açıklamalarını öneriyorum... Ben Buharkent halkının  bana güvendiğini görüyorum ve ben de onlara sonuna kadar güveniyorum... Bekleyip görelim, 31 Mart seçimlerinde halk gerekli cevabı verecektir...''