Feslek Gelenbespor Başkanı Erden: ''Hedefimiz bu sene takımımızı şampiyon yapmak.''

Aydın 1. Amatör Lig 1. Grup'ta mücadele eden Feslek Gelenbespor'da kulüp başkanı seçilen Gelenbe Mahalle Muhtarı Taner Erden "Hedefimiz bu sene takımımızı şampiyon yapmak " dedi.

Feslek Gelenbespor Kulübü yönetiminin olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından eski başkan Tayfun Türkeş, aday olmayacağını açıkladı. Bunun üzerine seçime tek aday olarak giren Gelenbe Muhtarı Taner Erden kulübün yeni başkanı seçildi.


Lig öncesi hazırlıklarını son sürat devam ettiren Feslek Gelenbespor'un yeni başkanı Taner Erden, Millet Haber Ajansı'na (MİLHA) özel açıklamalarda bulundu. Kulübün başkanlığına seçilmekten büyük mutluluk ve heyecan duyduğunu söyleyen Erden, hayatında hiç unutamayacağı yeni bir sürecin başladığını vurgulayarak şunları söyledi...


"Feslek Gelenbespor ile birlikte yeni bir sürece başlamak daha güzel, daha heyecan verici, daha gurur verici.  Hedefimiz bu sene takımımızı şampiyon yapmak. Hedefimiz Feslek Gelenbespor'un mali konuda başarısını sağlamak, bu sezon boyunca tüm borçlarını eritmek ve sezon sonu takımı şampiyon yapmak. Bunun yanında genç kardeşlerimizin spor yapabilmesini sağlayarak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Bunun için de Feslek ve Gelenbe ile Buharkent'in önde gelenlerinin, taraftarlarımızın, bütün halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Biz seçim öncesi muhtarlık maaşını kulübe bağışlayacağımızı söylemiştik, ve öyle yapıyoruz. Ancak bu rakam maalesef yeterli değil. Biz bir amaç uğruna çıktık yola, inşallah yolun sonu şampiyonluk olacak."


Başkan Taner Erden, çok güzel mesajlar aldığını belirterek, "Sosyal medyadan tebrik mesajlarını iletenler oluyor. Çok hoş, çok güzel, çok gurur verici şeyler bunlar. Herkese çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.