Buharkent'in Fatih'i, Fethe hazırlanıyor

Buharkent Belediye Başkan Adayı Demokrat Partili Fatih Yıldırım, seçim çalışmalarında ikinci tura başladı. Gündoğan Mahallesini ziyaret eden Yıldırım, vatandaştan tam destek alıyor.

31 Mart'a sayılı günler kala, belediye başkan adayları çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Demokrat Parti’nin Buharkent Belediye Başkan Adayı Fatih Yıldırım, ilçedeki tüm vatandaşlarla iç içe, gönül gönüle çalışmaya devam ediyor.

İlçeyi karış karış dolaşan Yıldırım, adaylığını erken açıklamasının da avantajıyla mahalleleri ikinci kez ziyaret etmeye başladı.

İkinci ziyaretlerine Gündoğan ve Ericek Mahallelerinden başlayan Yıldırım, gittiği her mahallede vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşıyor.

Gündoğan ve Ericek'te de coşkuyla karşılanan Yıldırım'a mahalleliler tam destek verdi.

Mahallenin geleceğine yönelik fikir alışverişlerinde bulunulan ziyarette Yıldırım, vatandaşlara, ilçeyi birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceklerini anlattı.

"BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YÖNETECEĞİZ"

İlçenin sorunlarını çok iyi bildiğini dile getiren Yıldırım, "Gittiğimiz her yerde vatandaşımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Bu durum bizi çok memnun ediyor. İlçemizin eksikliklerini, yapılan hataları ve yapılması gerekenleri çok iyi biliyoruz. İnşallah 31 Mart'tan sonra vatandaşımızın desteğiyle ilçemizi birlik ve beraberlik içerisinde yöneteceğiz." dedi.