ALICIK YENİDEN ADAY

Aydın SES Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre, Aydın’da çalışmalarını sürdüren MHP, ilçe kongrelerini tamamladı. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gözler, 24 Eylül’de yapılacak olan İl Kongresi’ne çevrildi. MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, kongre ve yerel seçimlere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“TEK ADAY OLACAK”
Kongrenin hayırlı olmasını dileyen MHP İl Başkanı Alıcık, “İlçe kongrelerimizi tek aday olarak gerçekleştirdik. İl kongremizi de yine Genel Merkezi’mizin talimatıyla tek aday olarak yapacağız. Ben adayım, Genel Merkezi’mizin adayıyım. Partimize yakışır bir şekilde kongremizi tamamlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bir kongre gerçekleştireceğiz.” diye konuştu.

“ AYDIN’IN ALAYINA TALİBİZ”
Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlere hazır olduklarını kaydeden MHP’li Alıcık, “Sayın Genel Başkanımız, bizden Aydın’ı istiyor. Biz de Genel Başkanımızın isteğini yerine getirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. İnşallah Aydın’ımızı Cumhur İttifakı’na kazandıracağız. Aydın’ın alayına talibiz. Genel seçimlerde 69 bin oy aldık. Kimse bu oyumuzu küçümsemesin. Biz geçmiş yıllarda Aydın’da 3 milletvekili çıkarmamızın yanı sıra ilimizdeki büyük belediyeleri kazanmış bir partiyiz. Aynı başarıyı önümüzdeki yerel seçimde tekrar edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“MHP, BABA OCAĞIDIR”
Türk Milliyetçileri’nin adresinin MHP olduğunu dile getiren Alıcık, “Tüm vatandaşlarımızı MHP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. MHP, baba ocağıdır. Bizim seçimden seçime çalışma sistemimiz yok. Biz her zaman sahadayız. Vatandaşlarımızla ziyaret ederek sık sık bir araya geliyoruz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmıyoruz. Partimizin ve Cumhur İttifakı’nın başarı için yoğun bir şekilde çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.